Supersfeervol Winterevent met Food, Drinks, Music én een Winterfair.
Nog éven wachten want van 15 december tot en met 18 december zijn de hallen op het befaamde Apeldoornse Zwitsal terrein omgetoverd in heerlijk ruikende, sfeervol verlichte en drukbezochte indoor foodhallen. The place to be voor ´Toute Apeldoorn´ als ontspannen intro tot de Kerstdagen 2016. De donkere dagen voor kerst startten nog nooit zo vol food, drinks, music, een prachtige Winter & Lifestyle Fair én…leuke mensen!

Stoer, stijlvol & uitnodigend!
Uiteraard behouden we het authentieke, industriële karakter van de Zwitsal Hal. Het blijft zoals het bedoeld is: een stoere omgeving. En we maken ‘m stijlvol met smaakvol gekozen (kerst)verlichting en mooi meubilair. De diverse keukens verspreiden onweerstaanbaar de meest exquise geuren. Dus samen proeven, zélf ervaren en vooral genieten staan hier deze dagen centraal. In een verrassend sfeervolle kerstomgeving, met het allerleukste publiek van Apeldoorn en omstreken.

Een lang en zintuigprikkelend weekend
Het belooft een lang en zintuigprikkelend weekend te worden. Zelfs de meest verwende smaakpapillen uitgedaagd door een bonte mengeling van de allerbeste foodtrucks, pop-up restaurants, delicatessenwinkels, kookdemonstraties, en uiteraard ook vele lokale producten die de Veluwe rijk is.

 Op niveau, en iedereen is welkom
Dit foodfestival is er voor iedereen. Neem uw gezin gerust mee. Er is een Kids corner met lees-, speel- en knutselhoek.  Avonturiers gaan op ontdekkingstocht met het proeven van hele bijzondere producten, ondertussen luisterend naar een variëteit aan live muziek.

Pop-up restaurants & foodtrucks
Lees meer over het uitgebreide food aanbod

Live cooking!

HelloFresh bezorgt overal in Nederland wekelijks een box met gezonde recepten en verse ingrediënten gratis bij jou thuis. Vanaf nu alleen nog lekkere, zelfgemaakte maaltijden met verse en verrassende producten uit het seizoen. Bij de Pop-up Foodhallen koken de chefs recepten uit de maaltijdboxen. Kom het zelf proeven en ervaren!

OHMYFOODNESS
De Apeldoornse Sabine (26) startte vijf jaar geleden de Food & Travelblog OhMyFoodness.nl. Inmiddels deelt ze fulltime de lekkerste recepten en foodinspiratie en reist ze de hele wereld over op zoek naar de mooiste plekken. In 2014 kwam haar eerste kookboek, het Guilty Pleasures kookboek uit.

Medio 2017 verschijnt haar tweede kookboek: Reishonger. Sabine kookt in onze pop-up keuken recepten uit haar boek Guilty Pleasures!

Wereldse broodjes met keuze uit hemelse vullingen en verrassende toppings.
De beste worsten  op een verantwoorde manier. Ervaar het zelf!
Crêpes, volgens eigen recept met een gezonde dosis flauwe humor.
De open keuken met hout gestookte ovens, de perfecte pizza en de belevenis.
Flammkuchen met diverse toppings en Oesters!
Thai Asian food met oa Thai curry’s, Thai Beef salad, Thai Black Tigers & Muay Thai.
Gastronomische bitterballen, bedacht door de Michelinster bekroonde kok Peter Gast.
Dé sushi roll, gevuld met verschillende ingrediënten en rijst.
Central Park, de koffie en High Tea Specialist van Apeldoorn en omstreken