Arrangement op maat

De hallen op het Zwitsal terrein in Apeldoorn zullen in prachtige indoor foodhallen zijn veranderd. Door het behoud van het authentieke, industriële karakter van de hal blijft het een stoere omgeving. Door middel van de juiste (kerst) verlichting, mooi meubilair en diverse keukens ontstaat de warme sfeer. Proeven, zélf ervaren en vooral genieten zal centraal staan, in een verrassend sfeervolle kerst omgeving.

Pop-Up Foodhallen verzorgt arrangementen op maat.  Er zijn volop mogelijkheden op voor grotere groepen of eventueel een gehele uitkoop van de hal. Een gezellige borrel, een kopje koffie, een compleet buffet of een lunch, zelf een kerstpakket samenstellen. Op bepaalde dagen kunnen lezingen of workshops worden gehouden. Als wij weten wat de wensen zijn, dan zorgen wij dat het bedrijf het arrangement krijgt dat het beste past. Uiteraard is het mogelijk om een arrangement te combineren met een sponsorpakket van Pop-Up Foodhallen.

Vrijblijvend informatie opvragen
Samen met medewerkers, relaties, collega’s tijdens het festival naar de Pop-Up Foodhallen? De mogelijkheid bestaat om nu al een exclusieve dag te reserveren, zodat de gasten tijdig kunnen worden uitgenodigd.

Interesse? Aan de hand van de gestelde wensen, zorgen wij ervoor dat het arrangement naadloos hierbij aansluit.

Contact

Kiki Alberink
Eventmanager

Kiki@timkoldenhof.nl
06-51681153

Datum

December 2018

Sfeervolle toplocatie
De Zwitsal Hallen in Apeldoorn