Arrangementen

Business kerstborrel: de gezelligste start van de feestdagen

Op zoek naar een leuke locatie met je collega om het einde van het jaar gezellig samen af te sluiten? Wij maken er een groot feest van tijdens de Pop-Up Foodhallen. Kom daarom gezellig de week voor kerst samen met je collega’s lekker genieten van de beste foodtrucks, pop-up restaurants, KerstpakkettenFair, kookdemonstraties, live muziek, proeverijen en van de vele lokale producten die de Veluwe rijk is.

Personeelsfeest en kerstpakket in één

Vier het eindejaarsfeest of de kerstborrel in de Foodhallen, voeg daar de Kerstpakketten Fair aan toe waar de medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen, en je hebt een gouden event format! Wij organiseren niet alleen het kerstfeest en alle onderdelen die daar voor nodig zijn, maar we presenteren ook de allerleukste kerstmarkt in de hele wijde omgeving. Met diverse winkeltjes, geweldige producten en volop…sfeer!

Meer informatie

Sponsoring

Sponsor worden van het gezelligste Pop-Up Foodtruck festival van Oost-Nederland, wie wil dit nou niet?

Na het grote succes van de 1e editie van Pop-Up Foodhallen in Apeldoorn met ruim 10.000 bezoekers, staat de tweede editie vast en daarom zijn wij op zoek naar de juiste partners om er weer een wervelend succes van te maken. Pop-Up Foodhallen zal dit jaar niet alleen in Apeldoorn plaatsvinden maar ook nog in een andere stad, wij informeren u hier later meer over.

Het festival trekt met een zeer divers publiek: jong en oud en zowel zakelijk als particulier. Ook wordt het goed opgenomen door de pers.

Meer informatie