Sponsor worden?

Sponsor worden van het gezelligste Pop-Up Foodtruck festival van Oost-Nederland, wie wil dit nou niet?

Na het grote succes van de 1e editie van Pop-Up Foodhallen in Apeldoorn met ruim 10.000 bezoekers, staat de tweede editie vast en daarom zijn wij op zoek naar de juiste partners om er weer een wervelend succes van te maken. Pop-Up Foodhallen zal dit jaar niet alleen in Apeldoorn plaatsvinden maar ook nog in een andere stad, wij informeren u hier later meer over.

Het festival trekt met een zeer divers publiek: jong en oud en zowel zakelijk als particulier. Ook wordt het goed opgenomen door de pers.

Op het gebied van sponsoring zijn er talloze opties. De mogelijkheden beginnen bijvoorbeeld bij een vermelding van uw logo op onze website of op drukwerk en advertenties.  Naast deze uitingen zijn er ook diverse sponsorpakketten waarmee u partner, sponsor of hoofdsponsor van het festival wordt. Uw sponsorpakket wordt op maat gemaakt zodat u precies de exposure krijgt die het beste bij uw bedrijf past. Elk pakket bevat tenminste kaarten voor de bedrijvenavond en is volledig aan te passen aan uw individuele wensen.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in sponsormogelijkheden, neem dan contact op met Mirjam Kempers, Eventmanager.

Mirjam@timkoldenhof.nl
06-43224895

Datum

Donderdag 14 december t/m Zondag 17 december 2017

Sfeervolle toplocatie
De Zwitsal Hallen in Apeldoorn